Cégünk a Komm/média Kft. alapítói több, mint 10 éves rendezvényszervezői és kommunikációs szakértői múlttal rendelkeznek. Célunk, hogy egy helyen megtalálható legyen minden, ami egy rendezvényhez kell. Programok, marketing, emblémázott tárgyak. Ezek mellett pedig vállaljuk a teljes rendezvény lebonyolítását, a tervezéstől a megvalósításon át a rendezvényt követő dokumentációig.

A Komm/média Kft. által üzemeltetett www.fellepok.hu honlapon megtalálható személyek, együttesek általában saját menedzserekkel dolgoznak. A www.fellepok.hu-n keresztül bonyolultabb utánjárás nélkül tud információt (megfelel-e a rendezvény időpontja, technikai igények, stb.) szerezni az Ön által kiválasztatott fellépőről.

Cégünk a rendezvényszervezésen kívül kommunikációval is foglalkozik. Ezen ágazati tevékenység megoldást nyújt az ügyfelekkel, résztvevőkkel való kommunikációtól az új termék kampányáig minden kommunikációs feladatra.

Legyen rendezvényről vagy új termék bevezetésről szó, szinte azonnal eszünkbe jut, hogy emblémázzunk fel a logójával egy tollat vagy egy kulcstartót. Ha ennél kreatívabb megoldást keres, forduljon hozzánk bizalommal.

Reklám és ajándéktárgyak